dissabte, 18 de juny del 2011

En defensa d'Arcadi Oliveres

Es pot estar d'acord amb els plantejaments de l'Arcadi Oliveres o no. Però penso que l'honorable conseller Puig es pot equivocar si vol investigar el ciutadà, molt honorable, Arcadi Oliveres. És un home just, valent que ha dedicat i dedica tota la seva vida a la denúncia dels abusos de poder i a la defensa dels més febles. Si se'm permet el comentari, personalment, no m'atreveria a investigar a un ciutadà amb una trajectòria pública d'una ètica inqüestionable.

Segurament, hi ha la intenció de desprestigiar el moviment just i necessari dels indignats. Cal condemnar el setge al Parlament, però sense tenir la informació necessària, sembla clar que va ser un grup minoritari. La pròpia assemblea del 15-M va condemnar la violència i els centenars-milers de seguidors plantegen canvis i una anàlisi política del moment que vivim que globalment compartim molts ciutadans i ciutadanes. Segurament el conseller Puig i el president Mas no comparteixen aquests plantejaments polítics.

No vull deixar de dir, amb tristesa, com la majoria de ciutadans, vull el millor pel meu país, que el govern del president del Mas, és de moment el pitjor des d'aquest període democràtic. El moment és complex, certament, però hi ha un esperit antisocial, dretà i des del punt de vista català irresponsable, buscant pactes amb partits que no tenen solvència en la defensa de les nostres llibertats nacionals. Sinó canvia el rumb, tant de bo com a català millori aquest govern, Artur Mas és potser el pitjor president de la Generalitat fins al moment i en aquesta darrera etapa, amb una coalició i partits que farien bé de retornar als principis que van inspirar la seva creació..